Rreth Nesh

EAC Oda Sllovene e Bizneseve është ura ndërlidhëse më e suksesshme për zhvillimin e bizneseve anëtare dhe krijimin e mundësive për zgjerim më të lehtë jashtë vendit. Angazhimi jonë nënkupton rritjen e produktivitetit të biznesit tonë anëtar, duke ju ndihmuar në njohjen e zbrazësirave të tregut dhe shkallën e përfitimit që vijnë nga përdorimi i shërbimeve tona.

Lajmet e fundit
03.12.2020
Zgjidhjet e Sllovenisë për tranzicionin në ekonominë rrethore Kalimi nga një model linear në një model rrethor ekonomik nuk është më një zgjedhje por një domosdoshmëri. Agjencia sllovene e zhvillimit të biznesit, SPIRIT Sllovenia po organizon webinar: Zgjidhjet e Sllovenisë për tranzicionin në ekonominë rrethore. Bashkohuni me ne dhe zbuloni se si kompanitë inovative sllovene kontribuojnë në tranzicionin në ekonominë rrethore në fushat e tyre përkatëse. Bashkohuni me ne të enjten, 3 dhjetor 2020 në ora 10:00 (CET) https://spirit-slovenia-circular-economy.meetpt.com/
4&5.12.2020
NJOFTIM,   Kemi nderin të i'u informojmë për “Konventën vjetore më të madhe për Menaxherë të Shitjes” që organizohet nga partneri jonë Z. Denis Gafuri, dhe me kënaqësi do ta mbështesim këtë mega event, i cili do të mbahet në platformën Online, në formë të webinarit.  Konventa do të jetë dyditore, dhe do të mbahet me datat 4 dhe 5 Dhjetor 2020.
23-27.11.2020
Të nderuar, Ne jemi të lumtur t'ju ftojmë të merrni pjesë në "Trajnimin intensiv Online mbi Lidershipin dhe Menaxhimin në Industritë Kreative", i cili do të zhvillohet midis 23 nëntorit dhe 27 nëntorit, 2020. Creative Forum.si u bashkua me  Euro-Mediterranean University dhe Shkollën e Menaxhimit IEDC-Bled (IEDC-Bled School of Management) nga Sllovenia në mënyrë që të sigurojë këtë kurs trainimi unik që është i përshtatshëm për këdo nga industritë kulturore dhe krijuese që kërkojnë aftësi menaxheriale, mendim dhe aftësi menaxheriale.
11.11.2020, 11:45 - 14:20
EAC Oda Sllovene e Bizneseve ju fton të bëheni pjesë e eventit për nder të ditës së parë për Industrinë e drurit, takimeve individuale të biznesit (b2b) me pjesëmarrje ndërkombëtare, ngjarja do të organizohet on-line në 11 nëntor 2020 midis orës 11.45 dhe 14.20 në platformën b2match. Nëse jeni kompani ndërtimi ose mobiljesh, arkitekt, dizajner i brendshëm, agjent, shitës me pakicë, tregtar me shumicë. Jeni të mirëpritur të regjistroheni dhe shtoni profilin e kompanisë tuaj përmes b2match KETU, deri më 10 nëntor 2020. Pjesëmarrja është falas.
Anëtarësimi
01

Nëse nuk jeni ende anëtar, por dëshironi ti merrni të gjitha përfitimet e një anëtari të EAC Slovenian Business Club, atëherë Bashkohuni tani.

02

Anëtarësimi për 1 vit në EAC - Klubin e biznesëve Sllovene dhe Kosovare për vitin aktual, Zbritje për pjesëmarrje në organizimet e eventeve të ndryshme të organizuara në Slloveni ...

Galeria