Rreth Nesh

EAC Oda Sllovene e Bizneseve është ura ndërlidhëse më e suksesshme për zhvillimin e bizneseve anëtare dhe krijimin e mundësive për zgjerim më të lehtë jashtë vendit. Angazhimi jonë nënkupton rritjen e produktivitetit të biznesit tonë anëtar, duke ju ndihmuar në njohjen e zbrazësirave të tregut dhe shkallën e përfitimit që vijnë nga përdorimi i shërbimeve tona.

Lajmet e fundit
26.-31.08.2023
Pjesëmarrja e Kosovës në Panairin e Bujqësisë AGRA 2023 në Gornja Radgona, Slloveni, u organizua nga Oda Sllovene të Bizneseve në bashkëpunim me Ministrinë e Bujqësisë, Agjencinë për Zhvillimin e Bujqësisë dhe Organizatën GIZ. Ky event i rëndësishëm u pasurua me përkrahjen e Televizionit RTK Kosova nga data 26 gusht deri më 31 gusht 2023. Përkrahja e mediave, së bashku me angazhimin e institucioneve lokale dhe organizatave biznesore, ishte një faktor kyç në pjesëmarrjen dhe promovimin e suksesshëm të sektorit bujqësor të Kosovës në këtë ngjarje ndërkombëtare.
25.-26.10.2023
Oda Sllovene e Bizneseve, së bashku me delegacionin e Kosovës, mori pjesë në ngjarjen e Rrjetit Ndërkombëtar të Biznesit "SEE MEET", e cila përfshinte takime B2B. Ngjarja u zhvillua në Maribor, Slloveni, nga 25 tetor deri më 26 tetor 2023. Pjesëmarrja në "SEE MEET" nënvizon përkushtimin e Odës Sllovene të Bizneseve për të nxitur lidhjet e biznesit ndërkufitar, promovimin e bashkëpunimit ekonomik rajonal dhe përfshirjen aktive në ngjarje të favorshme për rrjetëzimin dhe bashkëpunimin ndërkombëtar të biznesit.
13.10.2023
Oda Sllovene e Bizneseve mori pjesë në një mbledhje të rëndësishme biznesi me temë "Shkëmbimi i pikëpamjeve mbi situatën aktuale socio-ekonomike në Kosovë, klimën e biznesit dhe eksplorimin e zonave ku BE-ja mund të ndihmojë". Ngjarja ka ndodhur më 13 tetor 2023.
13.-17.09.2023
Oda Sllovene e Bizneseve organizoi gjithashtu një vizitë biznesi në panairin ndërkombëtar të tregtisë MOS në Celje, Slloveni. Si pjesë e vizitës së biznesit në MOS FAIR 2023, Oda Sllovene e Bizneseve dhe anëtarët e saj kishin mundësinë të shihnin praktikat dhe teknologjitë më të fundit në: Ndërtimin dhe rinovimin e shtëpive dhe zgjidhjet e qëndrueshme të energjisë, Turizmin: kamping dhe karavane, destinacionet turistike dhe kënaqësitë e kuzhinës, Energjitikën: zgjidhjet dhe pajisjet për energjinë profesionale dhe shtëpiake, si dhe teknologjitë miqësore ndaj mjedisit, Zgjidhjet inovative dixhitale dhe shërbimet biznesi, brenda dhe jashtë vendit, si dhe rimëkëmbja ekonomike e gjelbër, dixhitale dhe fleksibile.
Anëtarësimi
01

Nëse nuk jeni ende anëtar, por dëshironi ti merrni të gjitha përfitimet e një anëtari të EAC Slovenian Business Club, atëherë Bashkohuni tani.

02

Anëtarësimi për 1 vit në EAC - Klubin e biznesëve Sllovene dhe Kosovare për vitin aktual, Zbritje për pjesëmarrje në organizimet e eventeve të ndryshme të organizuara në Slloveni ...

Galeria