Benefitet e anëtarësimit

Benefitet e anëtarësimit


Nëse dëshironi të jeni në qendër të vëmendjes së zhvillimeve positive dhe të suksesëshme të rrjetit tonë me përmasa Ballkanike dhe Europiane, atëherë do të ju mundësojmë të keni një  pozicion në të gjitha aktivitetet që ne i organizojmë. Nëse dëshironi që biznesi juaj të frymon suksesëshëm në tregjet e së nesërmes atëherë ne ju sigurojmë një pozicion aty. 

Nëse dëshironi që ju të keni një frymëzim të ri, të freskët dhe të fuqishëm për të shtyrë biznesin tuaj drejt tregjeve të reja me ngjyrat e kreativitetit dhe inovacionit atëherë, ne ju sigurojmë një pozicion aty në rrjetin tonë. Nëse dëshironi që biznesi juaj të njoh proceset e reja zhvillimore, të njoh trendin dhe teknologjitë e reja si dhe të familiarizohet me standardet botërore të biznesit atëherë ne ju sigurojmë një pozicion aty. Të gjitha këto dhe shumë tjera për të qenë një biznes më ndryshe, më i suksesëshëm, më i njohur, më profitabil dhe atraktiv. Për tu bërë biznes me nam.

Në paketin e antarësimit solid dhe minimal futën edhe këto përfitime shtesë:

    • Anëtarësimi për 1 vit në Odën Sllovene të Bizneseve, për vitin aktual,
    • Orë konsultë falas me Odën Sllovene të Bizneseve në çdo kohë brenda vitit aktual të anëtarësimit,
    • Informatë mbi njoftimin e lajmëve më të reja si dhe tenderëve potencial në Kosovë/Slloveni dhe mundësitë aktuale të biznesit,
    • Blerja e reklamave deri në 10% zbritje në gazetën më të popullarizuar në internet Telegrafi në Kosovë,
    • Mundësi të zgjeroni rrjetin tuaj të biznesit duke bërë kontakte me furnizuesit, partnerët, këshilltarët, klientët dhe bashkëpunëtorët e rinj të mundshëm.
    • Mundësi tjera të shumëta të rëndësishme për të nesërmen e biznesit tuaj.