DITA NDERKOMBËTARE E KONSULENCËS, QERSHOR 5, 2020

Në emër të bashkëpunimit midis EAC Slovenian Business Club dhe BCC, ju njoftojmë se Konferenca  për nder të Ditës Ndërkombëtare të Konsulencës, ka përfunduar me sukses e cila ishte organizuar nga BCC në bashkëpunim me partnerët e saj ACN (Shqipëri) dhe MCA2000 (Maqedonia Veriore).

Ne jemi të kënaqur që ishim pjesë e kësaj ngjarje globale të kanalizuar si një format i konferencës rajonale.

Ngjarja e konferencës është një festë mbarëbotërore e konsulentëve të menaxhimit në 60 vende të globit. Diskutimi ka përfshirë dhe pasqyruar situatën aktuale të industrisë gjatë pandemisë Covid-19, bashkëpunimit rajonal për fuqizimin e sektorit publik dhe privat dhe do të shpalosë histori suksesi nga anëtarët dhe partnerët tanë.