Eventet

19.08.2020
Me sukses përfundoj e-seminari "Prezentimi i modelit të biznesit për një të ardhme më të mirë", e  cila është organizuar nga EAC Oda Sllovene e Bizneseve në bashkëpunim me Robert Kotnik s.p. nga Sllovenia , seminari është mbajtur përmes platformës Zoom më 19 gusht 2020.
02.09.2020
Përfundoi me sukses biznes eventi online e organizuar nga EAC Oda Sllovene e Bizneseve në bashkëpunim me Odën ekonomike Sllovene GZS. Ngjarja u mbajt përmes platformës Zoom më 2 shtator, 2020.
05.06.2020
Në emër të bashkëpunimit midis EAC Slovenian Business Club dhe BCC, ju njoftojmë se Konferenca për nder të Ditës Ndërkombëtare të Konsulencës, ka përfunduar me sukses e cila ishte organizuar nga BCC në bashkëpunim me partnerët e saj ACN (Shqipëri) dhe MCA2000 (Maqedonia Veriore). Ne jemi të kënaqur që ishim pjesë e kësaj ngjarje globale të kanalizuar si një format i konferencës rajonale.