Forumi Biznesor Slloveno Kosovar dhe Takimet B2B - Krajnska Gora, Slloveni - 22 Mars 2024

Kemi kënaqësinë të njoftojmë se Oda Sllovene e Bizneseve, në bashkëpunim me Spirit Slovenia, Odën Ekonomike Sllovene, KIESA dhe Ambasadën e Kosovës në Slloveni, po organizon Forumin e Biznesit Slloveno-Kosovar dhe Takimet B2B, të cilat janë planifikuar të mbahen më 22 Mars 2024, në Qendrën Nordicë Planika, Kranjska Gora, Slloveni.

Forumit do t'i kushtohet diskutimi i Mjedisit të Biznesit në Kosovë dhe Slloveni dhe shqyrtimi i Mundësive për Bashkëpunim në sektorë të ndryshëm, duke përfshirë:

• Teknologjitë e Informacionit dhe Komunikimit (TIK)

• Ndërtimtarinë

• Industrinë e Drurit

• Dizajn dhe Interier

• Turizmin

Takimet B2B ofrojnë një mundësi të jashtëzakonshme për organizimin e prezantimeve diplomatike të dy vendeve.

Po ashtu, të gjithë pjesëmarrësit në Forumin e Biznesit Slloveno-Kosovar kanë mundësinë e veçantë për të marrë pjesë në ngjarjen e Kupës Botërore të Skijimit - Jumping FIS - Garën individuale, raundi i parë.
Kjo paraqet një mundësi unike për të përjetuar një nga ngjarjet më të rëndësishme sportive të Sllovenisë.

Për të konfirmuar pjesëmarrjen tuaj, ju lutemi kontaktoni në adresën tonë zyrtare email: info@eac-ks.com.

Ju falënderojmë për vëmendjen dhe presim me padurim një forum të suksesshëm diskutimesh dhe bashkëpunimi në Kranjska Gora!

Me respekt,

Oda Sllovene e Bizneseve në Kosovë
info@eac-ks.com