"Industria sllovene e drurit dhe mobiljeve" - Go International

EAC Oda Sllovene e Bizneseve ju fton të bëheni pjesë e eventit për nder të ditës së parë për Industrinë e drurit, takimeve individuale të biznesit (b2b) me pjesëmarrje ndërkombëtare, ngjarja do të organizohet on-line në 11 nëntor 2020 midis orës 11.45 dhe 14.20 në platformën b2match.

Ngjarja do të shfaqë takime individuale ndërkombëtare të biznesit b2b në mënyrë që të gjeni mundësi të reja biznesi me ndërmarrësit dhe ndërmarrjet inovative sllovene të drurit dhe mobiljeve. Profilet e tyre janë në dispozicion në platformën b2match të ngjarjes KETU.

Nëse jeni kompani ndërtimi ose mobiljesh, arkitekt, dizajner i brendshëm, agjent, shitës me pakicë, tregtar me shumicë. Jeni të mirëpritur të regjistroheni dhe shtoni profilin e kompanisë tuaj përmes b2match KETU, deri më 10 nëntor 2020. Pjesëmarrja është falas.

PROGRAMI *

E mërkurë, 11 nëntor 2020, Praktikisht përmes platformës b2match

11:45 - 12:00 Hyrje

- Fjala e mirëseardhjes nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik dhe Teknologjisë së R Sllovenisë, Drejtoria e Industrisë së Drurit (Drejtori i Përgjithshëm Danilo Anton Ranc)

- Prezantimi i industrisë sllovene të drurit dhe mobiljeve dhe pjesëmarrësve në b2b (Lesarski grozd, Bernard Likar)

12:00 - 14:20 Ngjarje biznesi me takime b2b

* Programi është subjekt i ndryshimeve.

Takimet b2b do të rregullohen paraprakisht dhe do të jenë në dispozicion vetëm për pjesëmarrësit e regjistruar në platformën b2match, 20 minuta secila. Gjuha e takimeve do të jetë anglishtja ose çdo gjuhë tjetër për të cilën merren vesh pjesëmarrësit e takimit 1 × 1.

Një ftesë për këtë ngjarje mund të shkarkohet KETU.

Për informacion shtesë mund të na shkruani KETU.

Ngjarja koordinohet nga Grupi i Industrisë së Drurit në bashkëpunim me Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë së Sllovenisë.

Ngjarja organizohet nga SPIRIT Sllovenia, një agjenci publike me mbështetjen financiare të Ministrisë së Zhvillimit Ekonomik dhe Teknologjisë së Republikës së Sllovenisë - Drejtoria e Industrisë së Drurit.