Lajmet

20.06.2023
EAC Oda Sllovene e Bizneseve ju fton të merrni pjesë në Konferencën e 5-të Kombëtare mbi Ndërkombëtarizimit e ekonomisë Sllovene, e cila do të mbahet më datë 20 qershor, në Maribor, Slloveni. Pjesëmarrja në këtë konferencë është falas.
14-18.09.2022
We would like to invite you to our next business visit in Slovenia. This time we are preparing for a business delegation from Kosovo for visiting the "MOS FAIR" during the period 14 - 28 September 2022, in Celje, Slovenia.
20-25.08.2022
EAC - Oda Sllovene e Biznesëve ka kënaqësinë të ju njoftoj se këtë vit do të organizojmë vizitën në Panairin e 60-të ndërkombëtar të bujqësisë dhe ushqimit "AGRA 2022", i cili do të mbahet në Gornja Radgona, Slloveni, me datat: 20-25.08.2022.
10.11.2021
Ambasadorja e Sllovenise znj. Minca Benedejčič dhe Drejtori i Odës Sllovene të Bizneseve, z. Bajram Fusha organizuan një mbledhi joformale për përfaqësuesit e bizneseve sllovene në Kosovë dhe përfaqësuesit e Institucioneve të Qeverisë me qëllim të këmbimit të përvojave dhe krijimit të një ambienti favorizues për Bizneset në Kosovë.
10.11.2021
EAC Oda Sllovene e Bizneseve do të ketë një ngjarje biznesi të përbashkët me Ambasadën e Sllovenisë në Kosovë me temën: “Ngjarje Biznesi Slloveno - Kosovare” më 10 nëntor 2021 nga ora 18:30 deri në 20:30 në Hotel Sirus në Prishtinë.
29.10.2021
EAC Oda Sllovene e Bizneseve nënshkruan Memorandum të Bashkëpunimit me NGO "Lady" Qëllimi i këtij bashkëpunimi është që të forcohen marrëdhëniet biznesore dhe të zhvillohet bashkëpunimi reciprok mes Odës Sllovene të Bizneseve dhe NGO "Lady".
15-19.09.2021
Momente nga panairi industrial në Celje të Sllovenisë MOS 2021. Organizim, informim dhe prezantim profesioanal.
01.11.2021
Oda Sllovene e Bizneseve pjesëmarrëse në takimin e organizuar nga Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti i cili ka mbajtur dëgjim publik lidhur me projektligjin për tregti me jashtë, ku u kërkua që ligji për masat e mbrojtjes në importe të inkorporohet në projektligjin për Tregti me Jashtë, si dhe të saktësohet neni 23 në mënyrë që të evitohen dykuptimësitë.
20&21.10.2021
EAC Oda Sllovene e Bizneseve ka kënaqësi të ju ftojë të merrni pjesë në Konferencën më të madhe Biznesore në Slloveni "SEE MEET 2021", e cila do të mbahet online me 20 dhe 21 Tetor 2021. Forumi i këtij viti ofron një mundësi unike për kompanitë nga industritë e mëposhtme: • industria metalike dhe inxhinieria mekanike (prodhimi i makinerive dhe produkteve metalike), • industria elektrike (prodhimi i pajisjeve elektrike), • Sektori i Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit (TIK).
23.10.2021
EAC Oda Sllovene e Biznesit ka kënaqësinë të ju informojë se është hapur zyrtarisht procesi i shitjes së biletave për Konventën e IV-të: SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT. Konventa do të mbahet me 23 Tetor 2021, e cila do të organizohet në dy forma: live dhe online. Iu takon juve të bëni përzgjedhjen se si dëshironi të na bashkoheni këtë vit. Konventa do të mbahet në Golden Imperial në Prishtinë. Spikerët dhe temat që do të trajtohen do të iu ndihmojnë në aftësimin personal dhe profesional si dhe në përgatitjen tuaj në fushën e ndërmarrësisë. Nxitoni të bëni rezervimin e vendit tuaj, duke plotësuar këtë formularë: https://tinyurl.com/wkwdrnmy