Lajmet

22.03.2024
Kemi kënaqësinë të njoftojmë se Oda Sllovene e Bizneseve, në bashkëpunim me Spirit Slovenia, Odën Ekonomike Sllovene, KIESA dhe Ambasadën e Kosovës në Slloveni, po organizon Forumin e Biznesit Slloveno-Kosovar dhe Takimet B2B, të cilat janë planifikuar të mbahen më 22 Mars 2024, në Qendrën Nordicë Planika, Kranjska Gora, Slloveni.