N J O F T I M - Anulimi i “Panairit të Përgjithshëm Ndërkombëtar dhe Agroindustrial PRISHTINA 2020”

EAC Oda Sllovene e Bizneseve njofton të gjitha bizneset që kanë shprehur interesim për të vizituar dhe për të marrë pjesë në "Panairin e Përgjithshëm Ndërkombëtar dhe Agroindustrial PRISHTINA 2020”, se për shkak të Pandemisë Covid-19, me keqardhje ju njoftojmë se do të anulohet.

Ne kërkojmë mirëkuptimin tuaj dhe shpresojmë që 2021 të na gjejë më të motivuar dhe të bashkuar se kurrë.

Sinqërisht,
EAC Oda Sllovene e Biznesëve
E: info@eac-ks.com dhe
T: +383 44 166 488