Njoftim

Të nderuar,

Kemi kënaqësi të ju informojmë se të hënën me datë 12 Tetor nga ora 23:10 në Radio Televzionin e Kosovës, në radio emisionin “Profesioni”, i ftuar është Drejtori i Odës Sllovene të Bizneseve, Z. Bajram Fusha.

Tema e cila do të shtjellohet gjatë emisionit do të jetë në lidhje me përkrahjen e anëtarëve slloven dhe Kosovar, realizimin e objektivave në vitin 2020 si dhe vështirësitë gjatë kohës së pandemisë Covid-19.

Për të gjithë ata që shprehin interesin për ta ndëgjuar emisionin, ju lutem dergoni kerkesën në e-mailin më poshtë: info@eac-ks.com

Me respekt,
 

EAC Slovenian Business Club
Dardani SU-1/3A, 10 000 Prishtina, Kosovo
Tel. +383 44 166 488 / +383 44 166 979
 info@eac-ks.com
www.eac-ks.com