Odat ekonomike kërkojnë ndryshime në projektligjin për tregti me jashtë

Oda Sllovene e Bizneseve pjesëmarrëse në takimin e organizuar nga Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti i cili ka mbajtur dëgjim publik lidhur me projektligjin për tregti me jashtë, ku u kërkua që ligji për masat e mbrojtjes në importe të inkorporohet në projektligjin për Tregti me Jashtë, si dhe të saktësohet neni 23 në mënyrë që të evitohen dykuptimësitë.

https://ekonomianews.com/odat-ekonomike-kerkojne-ndryshime-ne-projektligjin-per-tregti-me-jashte/?fbclid=IwAR0sTk7y0P-QK3Q_CYV3VXSlojCZ0rtvUmK1Sd1uiUcGATV_NkwES4jj7dE