Panairi Ndërkombëtar i Bujqësisë dhe Ushqimit "AGRA 2021", Gornja Radgona, Slloveni!

Vizita në Panairin Ndërkombëtar të Bujqësisë dhe Ushqimit "AGRA 2021", Gornja Radgona, Slloveni!