Zgjidhjet e Sllovenisë për tranzicionin në ekonominë rrethore

WEBINAR

Zgjidhjet e Sllovenisë për tranzicionin në ekonominë rrethore

Kalimi nga një model linear në një model rrethor ekonomik nuk është më një zgjedhje por një domosdoshmëri. Agjencia sllovene e zhvillimit të biznesit, SPIRIT Sllovenia po organizon webinar: Zgjidhjet e Sllovenisë për tranzicionin në ekonominë rrethore. Bashkohuni me ne dhe zbuloni se si kompanitë inovative sllovene kontribuojnë në tranzicionin në ekonominë rrethore në fushat e tyre përkatëse.

Bashkohuni me ne të enjten, 3 dhjetor 2020 në ora 10:00 (CET) https://spirit-slovenia-circular-economy.meetpt.com/

Lidhni dhe krijoni partneritete të reja me:

ACIES BIO - një kompani bioteknologjike mikrobike e përqendruar në R & D, e cila bashkëpunon me kompani udhëheqëse të tregut në zhvillimin dhe komercializimin e llojeve të reja dhe proceseve inovative të prodhimit për sektorë të ndryshëm industrialë, përfshirë industrinë e farmacisë dhe kozmetikës;

M SORA - zhvillimi, prodhimi dhe tregtimi i gamës më të mirë, më të larmishme të zgjidhjeve të dritareve cilësore të disponueshme në treg, në shtëpi në Slloveni dhe jashtë saj;

IOS - zhvillimi i metodave dhe sistemeve të reja në fushën e mbrojtjes së mjedisit me theks në teknologjitë e riciklimit të ujit, ujërave të zeza, tekstilit dhe plastikës;

MYWATER - sigurimi i ujit të pijshëm në zona të jashtme duke ndërtuar stacione të hidratimit inteligjent që pastrojnë ujin e pijshëm lokal dhe e shërbejnë atë si mbushës. Zbatimi i SDG dhe ekonomisë rrethore në jetën e përditshme. Mbetje plastike lokale, të freskëta dhe Zero.

Këto kompani do të kenë një prezantim të shkurtër të zgjidhjeve të tyre, të ndjekur nga një tryezë diskutimi rreth rrugës drejt ekonomisë rrethore.

Përfitimet kryesore për pjesëmarrësit:

Takoni drejtuesit inovatë sllovenë për zgjidhje të qëndrueshme

Zbuloni njohuritë kryesore, trendet dhe kërkimet për kalimin në ekonominë rrethore

Mësoni rreth partnerëve të mundshëm dhe investimeve në Slloveni

Ngjarja është organizuar nga Agjencia e Zhvillimit të Biznesit SPIRIT Slloveni dhe SRIP - Ekonomia Qarkore.